frukost
Publicerat den

Sitter och käkar lite frukost,det blev gröt,en macka och yoghurt.Igår blev det ingen springrunda pågrund av att jag glömde joggingskorna hemma,hade egentligen tänkt och springa en runda med morfar men det blev som det blev nu.
Idag ska jag bara hänga med här och ta det lungt,vi kanske åker iväg till någon affär eller något sånt.
 


pizza
Publicerat den

Sitter just nu hos Mormor och Morfar och vi kollade nyss på family guy,så sjukt skön serie absolut en av dem bästa. Kom hit runt fem och bara chillat, sen ringde vi och beställde pizza till middag.
Som Liann sa innan, bloggningen har varit förfärlig tyvärr men vi måste nog hitta lite och skriva om osv,vi försöker men när vi ska hitta på något med varandra svarar ena skit segt eller så är den andra upptagen,ibland är vi lata också hehe.
Dem senaste dagarna och jag spelat, varit i centrum, har varit med familjen och solat lite, men självklart får jag ingen färg får nästan aldrig det här i Sverige,hårt liv.Men ska vara lite social mot mormor och morfar så bloggar jag så mycket det går eller iallafall när jag har något och skriva om.
 
 


bloggandet
Publicerat den

bloggandet från vår sida har varit usel de senaste dagarna, jag vet. jag har dessutom inte gjort något speciellt under de här dagarna men hoppas att jag kan hitta på något imorgon. vi lovade hyfsad uppdatering men tror inte det håller för vi är ju lite sådär med det. nu ska jag kolla på någon film eller serie, godnatt

~ liann



jordgubbar
Publicerat den

Kom nyss hem från ica maxi. Nu tänkte jag ta det lugnt, äta jordgubbar och läsa något innan maten. Men nu ska jag äta jordgubbar hehe bloggar senare

- Liann



started from the bottom
Publicerat den

Ligger i solen med dricka och Drake i hörlurarna. Köpte nya solstolar igår så tänkte prova dom nu. Annars har jag inga planer för idag, så vi hörs!

- Liann -



skype
Publicerat den

Sitter just nu och skypar med Liann vi snackar om allt och inget,ska kolla på tv och samtidigt snacka med henne innan jag går och sover så godnatt!
 


bok,sol och ischai
Publicerat den

Sitter nu ute i solen med en bok och ischai.Har suttit här i  tjugo minuter och bara njutit av solen.Har vart stekhett idag och har ändå inte vart ute och njutit av solen tillräckligt det här är första gången idag hehe.
 


drömväskor
Publicerat den

Har en komplicerad kärlek för väskor, speciellt såna som jag aldrig kan få.
Har legat här i över en timme och kollat på fina, dyra väskor som jag inte har råd med. Behöver en ny väska, men dock en mycket billigare.. Fast har ingen aning vad jag ska satsa på för väska. Handväska, ryggsäck eller en axelväska? Ugh, svåra val.

Igår iallafall, gjorde jag inget speciellt. Fick besök av ett par killar som köpte en bil av oss som bara stått och tagit plats. Det är tydligen en fin modell så hoppas att han får fart på den då den förtjänar bättre än att bara stå och skräpa. Har inga planer än så länge men antar att jag får se hur det blir imorgon istället, nu ska jag sova! godnatt, vi hörs senare!



pretty little liars
Publicerat den

Ligger nu och kollar på ett avsnitt på pretty little liars med Daim Snax efter ännu en städdag i mitt rum det är det ända jag har  gjort idag plus rensat mina kläder som jag ska slänga iväg,men vi hörs imorn! 
Godnatt!
 
 


city gross
Publicerat den

Är på city gross och handlar just nu. Annars har jag legat i sängen och kollat på tv hela dagen. Så det var bara att hoppa in i duschen, sminkade mig och klädde på mig snabbt som sjutton. Men känns nästan som om det var förgäves, det är ju knappt någon här. Men är ändå glad att jag fick något att göra. Nu ska jag leta upp en dricka, hörs senare!



just nu ↓
Publicerat den

 Kollar nu på en film på netflix och tar det bara lungt.
 


glass
Publicerat den

sitter i solen och äter glass medan vi väntar på att emmy ska komma.



mcdonalds
Publicerat den

Är på väg till Mcdonalds för att träffa Jossan just nu. Imorse när jag var ute på altanen var det stekhett så bestämde mig för att ha korta shorts och ett vitt linne men nu när jag är här så blåser det som fan och solen försvinner hela tiden. Ugh, hatar mig själv. Okej nu kommer hon så bloggar senare



dagen på grönan
Publicerat den

Jag bloggade inte i lördags pågrund av att den dagen spenderades på grönan med min familj.
Det började med att mamma och pappa väckte mig en halv timme innan vi skulle åka vilket var dumt eftersom då hann jag inte fixa ordning mig som jag hade viljat t.ex. sminka mig men det var skönt att slippa tänka på det på grönan.
Sen åke vi iväg vid 12 men det tog en halv timme att hitta en parkering men spelade inte så stor roll.Jag började åka Vilda Musen som jag inte har  åkt på 4-5 år,första ner "backen" eller hur man säger mådde jag så jäkla illa usch,men resten av åkturen var okej.Sen rullade dagen på vi käkade ben&jerry och medans vi gjorde det repeterade dem till sommarkrysset vilket var super kul lite gratis underhållning haha.Sen spelade vi lite och njöt bara av musiken.Dagen var jätte kul det är inte så jätte ofta familjen gör nått sånt tillsammans!
Men nu ligger jag och bläddrar lite på tvn vet inte vad jag ska titta på.
Men morgondagens planer är inte bestämda än men när jag vet får ni veta,Godnatt!
Smak Fairy Nuts och Clever Cookies.
 
 


hängig och trött
Publicerat den

Ber om ursäkt för jag inte har bloggat,men jag tänkte blogga ikväll med min data pallar inte blogga ett lite längre inlägg på mobilen,plus känner mig sjukt trött och hängig så vi hörs sen ikväll!
snygg eller hur? Haha


Black ops 2
Publicerat den

Nu på kvällen har jag kört Black ops 2 med lillesyrran och bara tagit det lungt för har fortfarande lite svid i ögat men det försvinner nog imorn.
Men nu ska jag iallafall sova så godnatt!
 
Egobild från båten hehe.


otursdag
Publicerat den

Idag var det ingen bra dag,den hade sina posetiva sidor men inte allt.
Började med att jag vaknade vid elva började fixa ordning mig inför grönalund,duschade.klädde på mig och skulle sminka mig,efter jag hade tagit mascara så tar jag en nål för att sära lite på ögonfransare(gör inte det hemma lol) och så råkade jag sticka in nålen i ögat och det gjorde ont och rann ur öget i en timme,sen ringde mamma och pappa och sa att vi inte kunde åka till grönalund tack vare ett personligt skäl men men sånt ät livet,kanske drar dit imorn eller nästa helg inget spikat ännu.Men vid fem drog vi upp till teknikmagasinet och köpte på oss lite grejer,jag köpte två nödvändiga saker till mobilen som jag verkligen behövde.
Teknik magasinet-Wallet case 149:-
Teknik Magasinet-Copter Screenprotector 179:-
Rekomenderar Copter ScreenProtecter starkt hade ett innan och det höll upp till 10 månader,köpte ett nytt pågrund av mitt blev smutsigt har ju vit mobil,så inte av att det gick av,det finns till iPhone 4/4s och iPhone 5.
Top bikbok 99:-
Den jag skrev om igår.
 
 


smoothie
Publicerat den

Idag har jag inte gjort något speciellt och har ingenting planerat heller. Tänker ta det lugnt och kolla på film eller något för har känt mig lite yr hela dagen. Gjorde en hallon-blåbär smoothie nyss som jag kan njuta av under filmen. Men har ingen aning om vad jag ska se än hehe :)


— Liann 




trött och lat
Publicerat den

Idag har jag varit så jäkla trött och lat,efter resan igår är jag helt slut hatar att gå upp klockan 05 jag är verkligen inte en morgonmänniska.
Men igår var det trevligt bortsett från tiderna men när vi gick på båten käkade vi frukost,dem andra ville kolla runt lite eftersom dem inte hade vart där tidigare.Det hände massor mellan t.ex vi gick till baren kolla taxfree.vid två bydde vi båt och gjorde samma sak igen förutom frukosten.Sen kom vi hem vid kvart i åtta och tog det bara lungt.Tog inte så mycket bilder men jag tog några ego pics på alles mobil hehe.
Idag var jag somsagt helt död men ville upp till bikbok och kolla på en topp jag har viljat ha länge och jag köpte den hihi,sen tog jag och mamma en glass och gick hemåt vädret var ju underbart idag! Kan lägga ut en bild senare på toppen vill inte väcka min familj.
Men imorn kanske det blir grönalund med familjen,är lite rädd för karuseller när jag åkte flygande matten för den är så sjukt äcklig usch,men ska försöka åka lite imorn och testa grejer som jag inte har testat tack vare rädslan.
Men ska sova nu godnatt!
 
 
 


resultat
Publicerat den

solen jobbar på bra här måste jag säga!



Solar
Publicerat den

Det är sjukt fint väder ute så kände att jag måste passa på att sola lite. Känns som att vi har prickat in vädret precis på kartan det här året!  Solade däruppe i flera timmar när det var ungefär 27-28 grader, fick en otroligt rand på ryggen så nu tänkte jag sola magen och benen i hopp om att bli lika brun. Nu ska jag gå in och blanda en isdricka  

 


sorry.
Publicerat den

Jah glömde kameran!!! Så himla typiskt när jag hittar på något så glömmer jag den.Men jag kan försöka ta kort med mobilen istället.


ännu en tur
Publicerat den

Idag har jag tagit det lungt spelat lite,fått naglarna målade av min lillesyrra,gått till coop osv.
Nu ligger jag och kollar på en film på tv11 med äppelbitar och varm choklad men filmen är inte så speciellt bra men vill inte starta om en ny för imorn blir det yttligare en båttur med den nya Viking Line båten med familjen för vi orkar inte ta Birka för dem har endast kvällsturer men annars gillar vi den bättre,men måste upp 05:15 imorn,döda mig,ska gå och lägga mig så tidigt som möjligt för att komma upp och fixa ordning mig.Kan fråga Emelie om hon kan ta kort på min outfit imorn.
Bild från WeHeartIt,för mörkt i rummet.


home sweet home
Publicerat den

Igår kom jag hem, vid 17 tiden någon gång. 
Har haft det jättetrevligt under de två och en halv veckorna jag var däruppe i Hälsingland. 
Har gjort en massa saker, ätit massa mat, fiskat till katterna, kollat på film, träffat 'släkt', badat, åkt till olika ställen osv. Har några bilder men hittar inte min sladd till kameran så kan inte ladda upp alla just nu. 
Men jag har packat upp, checkat twitter och kollat på tv och ätit på mcdonalds sen jag kom hem. 
I morgon är första steget mot att vara lite nyttigare, har ätit som en häst under de här veckorna. 
Har ingen aning om vad jag ska göra imorgon men får väl se hur det blir. 
Bloggar mer om det imorgon, har suttit med det här inlägget i två timmar
utan att veta vad jag ska skriva hehe. 

- Liann 


naturbild taken by me hehe
 


.
Publicerat den

Jag har snackat med liann och och skulle lägga ut lite bilder på hennes landställe och skriva vad hon gjorde osv.Men ska snart gå och sova ska kanske sätta på en film och ta lite chips eller skita i det och va lite nyttig.Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra men om jag inte gör så mycket så kan jag tipsa om en serum jag använder för få lite längre och finare ögonfransar men mer skriver jag senare.
Godnatt!
 


3 dagar
Publicerat den

Säger alltid att jag ska bli bättre på blogga blabla,men jag tror jag snackar skit haha.Men iallafall under dem 3 dagarna som jag inte har bloggat på har inte hänt så värst mycket.Min lillesyrra fyllde år hon vi vaknade firade henne och hade bara mysigt den dagen.Dagen efter på lördagen så kom vår släkt osv och firade henne,fikade.Min farbror och dem kom och då frågade vi om vi kunde sova där eftersom det var evigheter sen vi träffades så vi gick hem till dem käkade lite pizza och sov över där till söndagen och så gick vi hem vid fem och tog det bara lungt restan av kvällen och käkade ben&jerry's hehe.
Men är såå sjukt sugen på att åka utomlands men vi ska inte åka i sommar för vi åker hellre på vintern när det är kallt och snöigt här.Om vi skulle åka i sommar skulle jag vilja åka till typ Barcelona,Rhodos,Kroatien och Thailand skulle sitta fint men det är typ regnsäsong där.
Btw Liann har haft jätte dåligt internet så hon har inte kunnat blogga men jag tror hon är påväg hem vilket är toppen eftersom jag inte har haft något att göra.
 


godnatt!!
Publicerat den

Ska sova nu,ska ju upp tidigt för att fira syrran.
Godnatt!!


today's+mer
Publicerat den

Idag har jag äntligen fått något gjort senaste dagarna har varit skit tråkiga har bara suttit och dreglat ner soffan lol men jag har bara suttit och kollat på The Vampire diaries med mamma som jag skrev om tidigare tror jag iallafall.
Men idag har jag åkt runt på lite olika ställen och köpt/kollat presenter till min lillesyrran pågrund av att hon fyller hela 12 år gammal imorn,wiihoo fika och grejer hehe lol.
Men tänkte ge er en dagens klädsval/outfit ganska enkel men grön hahah
 
Gröna byxor-Ginatricot
T-shirt-Lindex
Armband- Ingen aning.
 
 
 
.




we suck.
Publicerat den

Jaaa sämsta uppdateringen som finns för en blogg som två äger.
Men iallafall igår hade jag en mysig stan i gallerian med mamma och mina två syrror.Vi åt frozen yoghurt det var första gången för mig och det var gott! Hade viljat smakat en brownie med mjukglass från american cookies men alla var slut när vi skulle fika.
Idag har det var piss väder så har suttit hemma och kollat på The vampire diaries med familjen det är mamma som kollar vi har gjort henne beroende hehe pappa är inte så värst intresserad.
Men vet inte hur dagen ser ut imorn men får väl hitta på något skoj eftersom det ska bli fint väder.
 
 Var rastlös så gjorde en fläta.


sooool
Publicerat den

åhh det är jätte varmt och skönt och det ända jag kan göra är sola,jag är inte en solmänniska jag föredrar att bada och bli brun hehe.Har inget att göra för både Liann och emmy är borta och alla andra bor för långt bort buhu.Men senare ska jag åka iväg till mormor för att fira henne för det är hennes födelsedag idag så vi ska dit några timmar och bara mysa.
 


chill pill
Publicerat den

Idag/igår (över 00:00) har jag tagit det chill.Jag har kollat på tv och filmer,ätit lite gott hehe badass jag är lol.
Men jag var ju och shoppade i tisdags och fick med mig några grejer men det slänger jag in senare och en grej jag har beställt men som jag oxå kommer visa senare.
Senare idag lol låter fett konstigt men då har jag inte så mycket planer som alltid nu när Liann är borta,men ska nog gå och klippa mig typ 10 centimeter gaah vill inte men måste,men ni kanske kan få före och efter bilder men lovar ingenting.
Men ska kolla klar på Geordie Shore och sen gå och lägga mig,så godnatt!
min mobil ser gigantisk ut.


Släkten
Publicerat den

Var just hos ett par släktingar från pappas sida, eller ja alla här uppe som jag känner till är från pappas sida.
Det var två år sedan jag såg dom sist men dom kände ändå igen mig haha, det gör mig glad. Dem är såhär gulliga som ni vet bara äldre personer kan vara. Fick en glass eftersom dom insisterade på att få bjuda oss på något, självklart lät jag dom bli glada med att ta emot den glatt!
Vi var även inne i en gammal villa som pappas kusin bygger om och fräschar upp. Det var väldigt stort och påminde tydligen om hur det var där innan fast mer... nytt. Förut var det pappas farbror som bodde där men nu hade pappas kusin köpt det huset istället. En riktig stor tomt får han på köpet, det är värsta ängen typ haha. Brukade springa runt där när jag var liten hehe. Snart ska vi hitta ett ställe att äta på men innan det så svängde vi förbi elbutiken.



Till 'stan'
Publicerat den

Åker båt nu in till fastlandet och hoppas för allt i världen att jag inte tappar mobilen i sjön nu haha.
Ska nämligen in och äta på något ställe, lämna sopor och återvinning och kanske åka till några butiker eller hälsa på några släktingar, får de hur det blir. Har med kameran så ska försöka ta några bilder idag. Håret är fortfarande blött efter att jag badade så ingen selfie idag hehe. Bilden är från att igår när jag fiskade, tre abborrar och en stor jävla gren fick jag! ;) Igår var vi och handlade, fick med en så kallad 'butterkaka'. Alltså ni förstår inte lyckan, har inte ätit det på två år och känslan när man stoppar den i munnen är typ matorgasm. Värsta kaloribomben men det är värt det!



stor och stark
Publicerat den

Jag kom inte på någon bra rubrik så jag tog bara någon som passade bra till min dag lol.
Jag startade dagen med gröt och en fruktsallad har bestämt för att sluta upp med sockret och träna så jag kan bli fit,men idag och jag kört lite boxning på våran boxningsdocka i 10-15 minuter,lite armhävningar,knäböj osv.Ska nog inte ut och ta en runda idag men ska försöka imorn.
Igår köpte jag ingen spegel för dem gör om på Ikea så vi gick inte och kollade vilket var tråkigt för ville verkligen ha den men vi ska dit igen.Men jag ska fortsätta kolla på min film Raising Helen sådär är den hittills men jag hoppas att det blir bättre.
Tagen när jag tog min oufitbild.
 
 


Återvinner
Publicerat den

Sitter i bilen just nu och väntar på att mamma och pappa ska återvinna saker. Efter det ska vi handla mat och kanske åka till någon klädbutik, vi får se. Det är sjukt fint väder här, ungefär 24-25 grader och strålande sol. Glömde kameran så kan inte ta några bra bilder men tog en selfie med mobilen hahaha. Nu ska vi åka vidare, bloggar sen!