Ikea
Publicerat den

Är påväg till ikea med mamma,pappa och emelie.
Mamma ska kolla på en matta och jag ska kolla på en spegel jag funderar på att köpa ett sminkbord så en spegel vore nog bra.Efter vet jag inte vad jag ska hitta på men något hittar jag nog på.
Vet inte varför men jag försöker lägga ut bilder från mobilen men det går inte,tyvärr.


contraband
Publicerat den

Ligger och kollar på contraband med lillesyrran med lite uppskuren gurka och dipp som vi köpte tidigare idag. Men ska fortsätta kolla och dethär blir mitt godnatt inlägg,kom på att klockan är över 00:00 så kan inte skriva mitt enda inlägg men det vet vi ju inte än.Men godnatt!


tidigt
Publicerat den

Vaknade för ungefär en timma sen. Har ingen aning om varför jag vaknade så tidigt. Iallafall, ligger i sängen och äter mackor nu för är superhungrig! Idag ska jag åka in till stan för att handla grejer, och ska verkligen försöka att få någon bada med mig! Talk to you laaateer



landet
Publicerat den

bloggar från min mobil eftersom jag inte tog med min laptop hehe. nu är jag uppe på mitt landställe, vi åkte bil i tre timmar ungefär och stannade en gång vid ica supermarket. först var det dåligt väder men när vi kom till ön så blev det bättre. det är sjukt ensamt här, så hoppas på att släkten kommer upp snart , måste ha en badkompis :) enligt termometern är det ca 18 grader i sjön.
ska försöka uppdatera så bra som möjligt, vet bara att imorgon ska jag försöka få med någon att ta mitt första dopp och sedan åka in till stan för att handla in lite saker!

https://cdn3.cdnme.se/4181509/7-3/pic_51ccc7899606ee0cb9261477.jpg" class="image">




dagens
Publicerat den

Ska börja packa för jag och lillesyrran ska sova hos mormor och morfar,vi ska snart gå så har inte så värst mycket tid att sitta vid datorn hehe.
 
Tröja bikbok 99:-
Jeansleggings -Ingen aning
Ska sätta på mig ett halsband från ur&penn det jag la ut igår!
 
 
 


-
Publicerat den

 


godmorgon
Publicerat den

Har precis vaknat av en skällande hund utanför mitt förnster vilket var otroligt jobbigt eftersom jag ville sova betydligt mycket längre.
Men idag har jag inga planer alls,ser ut att va ganska dåligt väder så jag stannar nog hemma eller så ringer jag Mormor&Morfar och frågar om jag kan sova där lol,mer skriver jag senare!
 
Ser förjävlig ut och vet inte vad jag gör för pose men det bjuder jag på.
 
 
 
 


packa
Publicerat den

Har varit upptagen hela dagen idag men nu äntligen fick jag en liten paus. Har tagit hand om tvätten, städat mitt rum, tagit ner studsmattan, sorterat böcker, packat och vikt och sorterat kläder.
Imorgon ska jag till mitt landställe och vara där i några veckor så därför har mina dagar gått åt att packa och städa. Men jag kommer ha med mig dator och internet så jag kan blogga, vilket vi båda ska bli bättre på. Min midsommar var jättetrevlig med mycket god mat. Vi hittade ett ställe på där vi åt lite tills det började regna och då bestämde vi oss för att åka hem till oss och grilla.
Igår träffade jag Jossan en stund och som en liten påminnelse till henne; jag har fortfarande din hylla okej lol.
Eftersom jag inte kommer ha så mycket att göra däruppe på mitt landställe kommer jag blogga där. Nu ska jag tillbaka till mitt rum för att packa. Det är verkligen något jag hatar att göra, tar alltid med mig för mycket kläder men ändå vill jag inte släppa taget om något när jag packar. Och dessutom är min resväska för liten. 😔



kass
Publicerat den

Wow vi har verkligen varit helt kassa på att blogga det har gått 5 dagar utan några inlägg men det ska vi skärpa oss med.Men under dem här dagarna har jag haft det super trevligt och roligt.Jag har firat midsommar med familjen,har åkt en 12-timmars kryssning med Vinking Lines nya båt super fräsch och väldigt modern till skillnad mot dem andra skruttiga båtarna.Jag fick med mig några saker och en bild kommer i dethär inlägget.
Midsommar firades i en park där vi åt lunch med Mamma,pappa,alle,emelie,mormor och morfar,vilket var supermysigt sen åkte vi hem till oss och åt middag vanlig midsommar mat som nog det flesta gör.
Ligger nu i sängen och kollar på O.C som går på Kanal 5,senare kanske vår familj ska gå och köra lite basket med våra "vänner".
Jag ska försöka göra så Liann bloggar lite oxå!
Halsbandet fick jag av mina gulliga lillesyster idag.
 
 


midsommar
Publicerat den

Glad midsommar! Dagen ska spenderas med familjen och bara ha det mys! Hoppas vi tar bilder så ni kan få några.


rätt så slapp dag
Publicerat den

Jag har haft en rätt så slapp dag idag ändå.
När jag vaknade så tog jag en dusch sen åt jag frukost och tog det lungt.
Efter det så plockade jag undan i mitt rum,hängde upp lite kläder osv.Senare kom pappa hem och vi handlade lite midsommarmat efter som det är midsommar imorgon.Nu på kvällen har jag kollat på en action film med familjen,men upp tidigt imoe


Geordie Shore
Publicerat den

Idag vaknade jag vid 11 av ett samtal, sen gick jag och hälsade på farmor och farfar med mamma, efter det så gick vi hem igen och tog det lugnt innan vi gick till Coop. Det var FULLT med folk, överallt.
Antar att midsommar lockar ut alla för att handla. Imorgon ska jag upp vid 9 tiden för att göra mig iordning och åka iväg för att fira midsommar, precis som de flesta. Ska åka båt så hoppas verkligen på att vädret blir fint!
Hade önskat att bada men antar att det är skitkallt i vattnet just nu, får se om bikinin åker med eller inte.
Annars hoppas jag bara på att få sola lite! Nu ska jag sätta mig framför Geordie Shore eller Jersey Shore innan jag somnar. Kommer förmodligen inte blogga förens imorgon kväll så hoppas ni har en trevlig midsommar! 

tumblr_molffiuQvK1rvd1gqo1_500.jpg



Vill bort
Publicerat den



tråkig dag
Publicerat den

Idag blir det en tråkig dag för ska plocka undan och städa lite i köket och hjälpa mamma&pappa lite.
Sen är jag fortfarande lite förkyld och vill bli helt frisk för jag har inte tagit mitt första dopp än vilket jag måste göra snart.


Huvudvärk
Publicerat den

Har haft världens huvudvärk sen igår morse och därför har jag inte bloggat.
Har inte gjort speciellt mycket, läst, städat och sovit. Huvudvärken vägrar släppa så därför blir det ett kort inlägg, uppdaterar senare!



MY DAY
Publicerat den

Okej jag ber om ursäkt om att jag inte bloggade idag/igår men hade fullt upp.
Dagen började med av att jag vakna klockan 05:15 av världens huvudvärk så jag var tvungen och gå ner och säga till min Pappa som skulle till jobbet sen så fick jag en huvudvärkstablett och gick och la mig och sov i två/tre timmar till vilket var superskönt men var ändå jätte trött.
Vid ett tiden så åkte jag och mina syrror Inlines (stavfel säkert) till min Farmor och Farfar,där snackade vi lite,fika vi och sedan käkade vi middag där också.Sen vid fem tiden så åkte vi till min Farbror,hans tjej och min kusin pratade lite och sen efter en timme drog vi hemåt.
När jag kom hem så gjorde Alle (min storesyster) gelenaglar på min med mörktblått glitter vilket tog ungefär 2 timmar att göra,när hon var klar så gick vi ut och joggade och det gjorde att klockan var mycket ungefär kvart över tio och sen dess har jag bara tagit det lungt och inte haft lust alls att blogga.Men nu ska jag sova,Godnatt!
Här är naglarna vet min hand ser konstig ut lol.


sorry
Publicerat den

Bloggar sen ikväll.


New in
Publicerat den

Justin's andra parfym Girlfriend. Kostade 237 kr på Kicks.

Ett par svarta shorts med nitar på. 199 kr på Bikbok. 

/ L


bra avslutning på en bra dag
Publicerat den

Har nyss bäddat ner mig i sängen med en skål jordgubbar och dricka efter en skön joggingtur,jag sprang mer idag än vad jag gjorde igår men det jobbigt ändå för jag var redan helt slut i benen efter idag.
Men iallafall nu ska jag sätta på ett avsnitt av Life Unexpected och bara koppla av och ha lite ensamtid för mig
själv,

Jag ber om ursäkt för så dåligt med bilder på oss själva och vad vi gör men vi ska försöka bli bättre på det och inte vara så fjantiga när det gäller att ta kort på varandra men vi ber om ursäkt och lovar att det ska bli bättre.
Men så länge kommer vi lägga ut fina Weheartit bilder.
P.S det är för mörkt för att kort på det jag gör nu.
fresh | Tumblr


äntligen
Publicerat den

För nån timme eller en halvtimme sen kom jag hem från Liann.Idag har jag verkligen haft det super kul lol,men vi gick runt i ungefär två timmar snackade kollade på kläder och mer.Sen efter vi hade vart där så gick vi hem till Liann tog en glass hehe och slappade tills vi startade ett kottkrig hahah och jag vann såklart.
Men jag fick med mig tre saker idag från shoppingen idag som jag tänkte visa er snabbt,jag kunde ha gjort en haul men det var bara så få saker så jag struntade i det.
 
En vit vanlig bikinitrosa 99:- på ginatricot.

 En vit tröja/linne som är öppen på sidorna(mycket snyggare på) 129:- på bikbok
Justin Bieber Someday ord. pris 339:- men den var på rea så den kosta 237:- på Kicks.
 
Är sjukt nöjd med sakerna jag köpte det kommer verkligen komma till nytta speciellt nu till sommaren.


Calippo Shots efter en varm dag
Publicerat den

Sitter hemma just nu med Jossan och äter Calippo Shots, herregud vad gott och svalkande det är efter en varm dag. Vi gick runt i centrum i ungefär två timmar, hittade ett par shorts från Bikbok och en parfym från Kicks. Bilder kommer senare!


summer
Publicerat den

Äntligen börjar man få lite sommarkänsla,man kan gå i lite vad man vill.Iallafall är påväg lot centrum för möta liann;jag ska kolla efter ett par vita bikini trosor till min bikinitopp,efter det går vi kog bara runt och tittar på kläder eller hittar på något annat.
 
 
 


Sinister
Publicerat den

Har precis kollat klart på Sinister, all by myself. Den var inte alls så läskig som jag trodde att den skulle vara, vilket känns bra haha. Skypar fortfarande med Jossan men hon verkar lite halvt döv och inne i sin egna lilla värld, är inte ens trött nu utan tvärtom så ska försöka få henne att snacka lite tills jag blir trött hehe. Ska försöka uppdatera bättre imorgon!L


Transformers "Revenge of the fallen"
Publicerat den

Nu har jag fixat ordning mig och hoppat ner till sängs.Jag satt på Tranformers 2 "Revenge of the fallen" och samtidigt snackar med Liann och hon har brist på vad hon ska skriva eftersom hon inte gjort så mycket idag men hon kommer blogga för eller senare för er som undrar.
Men jag passa gå att säga godnatt och vi ses imorn,har inga planer planerade än men jag uppdaterar er mer om det imorn hur det blir, så godnatt!
Det kommer inte bli så många bilder på mig själv pågrund av en finne,hahaha lol låter kanske skumt eller konstigt men ser förjävlig ut,så ni får vänta tills den försvinner.
 


stolt
Publicerat den

Nu känner jag mig stolt över mig själv,för jag gick ut och jogga och jag tog den längre rundan och sprang för en lång backe hela vägen.
Min lillesyster joggade med mig skulle inte ha gjort det om hon inte hade tjatat på mig så kan ju tacka henne lite,men nu ska jag försöka gå ut och jogga mer och inte vara så lat.En dag vill jag kunna ta bilder och vara stolt över mig kropp.
 


love.
Publicerat den

gifs, love, movies, romance, the notebook - inspiring animated gif picture on Favim.com
 
"The Notebook"


färdig
Publicerat den

Äntligen så är jag färdig med städningen det känns så skönt, hatar verkligen att städa usch även om det är jag som har stökat ner.Nu när jag är färdig tänkte jag visa er lite före och efter bilder,man kanske inte ser så stor skillnad men det var mycket plock ändå.
Sen sätter jag nog på ett avsnitt av Life unexpected och tar det bara lungt och slappar,men jag uppdaterar mer senare för jag ska försöka gå ut och jogga en vända faktiskt men det blir väl inte så hehe men om det inte blir jogga ska jag nog på ut och ta en powerwalk bättre än ingenting får man tänka,sen ska jag göra min kvällsövningar till exempel armhävningar,knäböjningar osv.
 
Före:
 
 
 
Efter:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


städa
Publicerat den

Idag ska jag städa eller ska försöka iallafall men jag väntar på att spotify ska bli ledigt jag och min syrra delar och ingen av oss vet hur man gör så man kan lyssna två,om det nu går.
Iallafall jag vakna 13.25 med hopp att träffa Liann men det gick ju inte nu eftersom jag var tvungen att städa sen öste regnet ner så det kanske var ödet att jag behövde städa,lol.Men jag ska spela i 20 minuter den ska jag sätta igång med städningen.Btw kanske kan ta före och efter bilder om jag orkar.
 


Headern
Publicerat den

Yesbox nu har jag laddat upp en header men den kommer troligtvis inte vara kvar så längre eftersom jag gillar att experimentera på photoshop, gimp och sådant hehe. Vet att den inte är den snyggaste men är inte direkt den bästa på det heller så förvänta er inget superfint. Men jag lovar att jag ska öva och försöka bli bättre!
Nu hör jag regnet ösa ner utanför mitt fönster och det betyder inget annat än slappardag, woho! Ifall ni har några filmtips eller sånt kan ni ju kommentera för ni kan ju gissa vad jag kommer göra idag ;)
Om jag inte hittar något spännande får ni väl hålla utkik efter fler uppdateringar under dagen. Men nu ska jag sätta mig och läsa Hungerspelen med en kopp varmchoklad innan jag sätter på en film.
Hoppas ni har en trevlig dag än så länge! :)
bilden är tagen av moi


Slappdag
Publicerat den

Iblir det nog en vanlig slapp-dag med onyttigheter och film i sängen! Ifall jag inte får tag på Jossan haha. Känns så ovant att vi har sommarlov att jag inte vet vad jag ska göra av med alla lediga dagar, men känns hemskt tråkigt att slösa bort dom. Ska duscha nu, men kommer försöka hålla bloggen igång idag. :) Kommer också att lägga in en ny header så, stay tuned.



Godnatt!
Publicerat den

Liann kämpar med vår header för att den ska bli bra,jag skulle ha skypat med henne medans hon blev klar men jag blev alldeles för trött och vårt internet blev segare så det blev sämre mottagning men nu komme jag säga godnatt för är så sjukt trött, så godnatt!
beröm Liann sen om ni gillade headern för  hon fick ändra den helt för det gick inte som det skulle.


why so serious?
Publicerat den

 
 
 
 


Life Unexpected
Publicerat den

Efter jag kom hem idag så hjälpte jag mamma pch pappa att packa upp och fixade.Sen satt jag på ett avsnitt av life unexpected och började måla naglarna och det blev blå,vitt och silver.Snart så blir det middag och efter det hoppas jag att jag orkar köra lite fotboll eller badminton i trädgården annars sätter jag förmodligen på en film och bäddar ner mig i sovrummet  men ska nog passa på att gå ut medans det forfarande är ljust och inte så kallt.
Som ni vet att vi nyss skaffat blogg och jag&liann har lovat oss själva och varandra att blogga mycket om allt möjligt till exempel åsikter,våra dagar,inspiration osv,jag kommer nog kunna ha tillgång till min familjs systemkamera och så ska jag försöka ta så mycket bilder som möjligt i sommar så ni kan få fina bilder på hur mina/våra dagar är.
 


inspiration
Publicerat den



edman
Publicerat den

Heeey.
Mitt namn är Liann Edman och jag bloggar här med min bästavän, Jossan.
Är 12 år, fyller 13 i Oktober.
Jag älskar mat, vänner och Justin Bieber. Det finns inte så mycket mer att säga så, hope you enjoy our blog :)



Ingen bild.
Publicerat den

Idag ska jag åka runt lite med pappa och mamma till lite olika butiker ,vi skulle ha åkt till ikea och kollat lite grejer men det blev tyvärr inte så.Men Liann ska fixa med designen och så och försöka få det rikigt snyggt och hon ska försöka blogga så snart som möjligt oxå.
 Ingen bild idag för ser förjävlig ut.


almqvist
Publicerat den

hejsan!
Det är jag som är Almqvist,Josfine/Jossan Almqvist. 
jag driver den här bloggen med Edman min bästavän,hon kommer skriva om sig själv sen hoppas jag.Jag är född 2000 det gör så jag blir 13 år, älskar kläder och är oftast hemma eller umgås med vänner på fritiden,det var allt ni behövde veta om mig just nu och jag och Liann(edman) kommer att blogga så mycket som det bara går!
that's me.